fbpx

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Neem graag contact op; 0511-54123O, info@wiersma-fietsen.nl of app op 0611914986

Wiersma Fietsen logo

Een winkel vol fietsplezier!

Kinderfietsen

Bent u op zoek naar een leuke kinderfiets voor uw kind of kleinkind? Dan heeft Wiersma Fietsen in de grote collectie kinderfietsen vast eentje die ze leuk zullen vinden. 

Of het nu kinderen zijn die voor het eerst leren fietsen, of kinderen die die al wat groter zijn, voor ieder kind is er een geschikte fietsen. Uiteraard kunnen de fietsen worden voorzien van allemaal handige en leuke accessoires, zoals makkelijk te bedienen bellen, of zijwielen.

Kom naar Wiersma Fietsen in Buitenpost zie welke leuke hippe modellen en kleurtjes er allemaal op het gebied van kinderfietsen te verkrijgen zijn. Wij geven u graag advies welke fiets het best bij de leeftijd van uw (klein)kind past.

Een van de populaire merken kinderfietsen is Loekie. Loekie maakt kwaliteitsvolle fietsen van 12 t/m 22 inch. Dit zijn geen gewone kinderfietsen, maar fietsen met en voor kinderen! Laat je verrassen in de showroom in Buitenpost.

© 2023

Ontwerp door De MediaStrateeg. Privacyverklaring Wiersma Fietsen Buitenpost