fbpx

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Neem vrijblijvend contact op; 0511-541237, info@wiersma-fietsen.nl of WhatsApp op 0611914986

Wiersma Fietsen logo

Een winkel vol fietsplezier!

Racefietsen en ATB's

Racefietsen
Wiersma Fietsen in Buitenpost is de specialist in racefietsen en geeft graag advies over de juiste racefiets voor jouw lichaamsbouw. Zo kijken we niet alleen naar zithouding, maar ook naar hoe u de fiets wilt gaan gebruiken en wat voor accessoires eventueel bij het gebruik past.

Zo haal je het maximale uit je fiets en lichaam qua prestaties en zitcomfort. Daarmee verklein je ook de kans op blessures. Ben jij een beginnende fietser of, heb je al wat meer ervaring op de racefiets? Kom dan naar de showroom voor een advies op maat, of bel voor een afspraak, zodat we alle tijd kunnen nemen om u te adviseren.

ATB’s
Voor onze ATB en mountainbikes geldt eigenlijk hetzelfde als voor onze racefietsen. 
Kom naar de showroom voor een advies op maat, of als u meer wilt zien welke modellen en welke opties er zijn voor een ATB of mountainbike.

Voor racefietsen en ATB’s zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar. Zelfs GPS-systemen voor je fiets zijn mogelijk. Kom naar de showroom voor meer informatie.

Contact met Wiersma Fietsen

© 2024

Ontwerp door De MediaStrateeg. Privacyverklaring Wiersma Fietsen Buitenpost